Hoe is dat toch mogelijk

FlashForward - camera viewfinder

Gebruiken ze dan eens een realistisch zoekerbeeld in een TV serie, slagen ze er dan niet in om het alsnog naar de knoppen te helpen zeker? Komaan gasten, je zat er nochtans zo dicht bij! Audio biepjes tijdens het focussen, centerweight lichtmeting, manuele mode, de sluitertijd op 1/125e en het diafragma op f/16. Allemaal geen probleem want de scene speelt zich af in Afghanistan midden op de dag en dan kan het daar wel eens zonnig zijn (‘t is van horen zeggen).

Maar dan! Dan plakken ze daar een lichtmeter in die constant overbelichting aangeeft dat het geen naam heeft en een indicator die zegt dat er nog maar plaats is om 1 foto op te slaan in het geheugen. Dat terwijl meneer de fotograaf wel volop foto’s blijft trekken en de teller gewoon op 1 blijft staan.

Hoe is dat toch mogelijk?! Doet dat dan toch niet. Serieus.

3 comments ↓

#1 stephanie on 06.08.10 at 10:07

haha. hi-la-risch!

#2 frederik on 06.09.10 at 20:04

Lol, Vooral kalm blijven :-)

#3 stijn on 06.15.10 at 13:26

Het zijn de details die het ‘m doen. En toevallig zijn we als fotograaf nét daar zo gevoelig voor :-)

Leave a Comment