And the winner is…

Uh-oh! Piet Van den Eynde mailde me gisteren met de vraag wie de loterij nu precies gewonnen had.  Come again?  Ik had het niet zo direct door, maar toen viel mijn spreekwoordelijke euro.  Ik ging die prijs die ik gewonnen had tijdens die Lightroom Workshop verloten onder de mensen die voor mij gestemd hadden.  Djudedju!  Dan maar direct efkes werk van maken!

De lijst met mensen die in aanmerking komen heb ik teruggebracht naar 17 personen.  Er hadden namelijk ook een aantal familieleden op mijn foto gestemd, maar geen van hen is met Lightroom of fotografie bezig.  ‘t Zou zonde zijn om de prijs (een workshop bij Piet) in de vuilbak te gooien, niewaar?  Wie blijft er dan over?

 1. Jos De Graeve
 2. Bram Bourgonjon
 3. Jan Verbeke
 4. Frederik Baert
 5. Sofie Vanborm
 6. Frederik Herregods
 7. Peter Foulon
 8. Mike Reys
 9. Cedric Lenaers
 10. Guy Teerlinck
 11. Johan De Knijf
 12. Pieter Baert
 13. Michel Melsen
 14. Jasper Van Tilburgh
 15. Dieter Crauwels
 16. Koen Miseur
 17. Pieter De Baets

Nu enkel nog, volledig willekeurig, iemand uit die lijst pikken.  Da’s vlug opgelost met de $rand PHP functie <?php  echo 'And the winner is... ' . $winner = rand(1,17); ?> die we door een volledig onschuldige hand (Diederik hier naast me op bureau) laten uitvoeren. Drumroll!!

De winnaar is… nummer 14 ofte Jasper Van Tilburgh.

Gefeliciteerd Jasper! Ik zal je contactgegevens doorspelen aan Piet. Hij zal zeer binnenkort contact met je opnemen (want de nieuwe batch workshops gaat van start en zoals gewoonlijk vliegen de plaatsen weeral de deur uit).

5 comments ↓

#1 Jasper Van Tilburgh on 02.04.10 at 11:41

Ja Hallo ;)
Dat is fijn nieuws! Zeker dat het een onschuldige hand was? Grapje, Ik ben er natuurlijk zeer blij mee!
Ontzettend bedankt ;)

#2 p. on 02.04.10 at 11:44

Veel plezier ermee, ik heb een van de eerste workshops gevolgd, en kan het enkel aanraden. Geniet ervan!

#3 aradilon on 02.04.10 at 12:42

Ik was ook al vergeten dat ik mee deed xD, ben toch dicht geeindigd, ahja Miseur is dus met 1 s xD.

#4 Thomas on 02.04.10 at 12:43

aradilon: fixed :)

#5 Christian on 02.04.10 at 13:32

Kan ik niet een workshop lightroom bij jou volgen…

Leave a Comment