Stemmekes ronselen

Oei oei, Pieter is al vertrokken, nondedju! Hoog tijd voor een inhaalmanoeuvre. Woensdagavond was er op het einde van de Adobe Lightroom workshop een kleine wedstrijd waarbij we in 30 minuten tijd 2 foto’s moesten bewerken met behulp van Lightroom. Ondertussen staan de resultaten online en zijn Piet Van den Eynde en Ton Frederiks (Senior Application Engineer bij Adobe) druk bezig met hun stem uit te brengen.

Maar! Hun stem telt slechts voor 50% mee. De andere helft komt van *drumroll* jullie! Allemaal en masse surfen richting de Adobe Lightroom Facebook pagina dus. Kijk gerust eens naar alle foto’s, maar omdat ik goed besef dat jullie tijd enorm kostbaar is zijn hier alvast de 2 beelden waar jullie op mogen stemmen :)

Adobe Lightroom portrait photo

Adobe Lightroom landscape photo

Stemmen is makkeijk: onder beide foto’s op like of vind ik leuk klikken en voila, done! MAAR! Om aan te geven dat ik het zuiver voor de eer doe: als ik iets zou winnen dan ga ik het verloten onder de mensen die op mijn winnende foto gestemd hebben. Jazeker meneer! Zo zijn we natuurlijk. Wat valt er zoal in de wacht te slepen? Voor de beste portretfoto een upgrade naar Lightroom 3 en voor de beste landschapsfoto een workshop naar keuze bij Piet Van den Eynde. Als dat geen incentive is dan weet ik het eigenlijk ook niet meer.

Dus: eerst fan worden van Adobe Lightroom, stemmen op deze portret– en deze landschapsfoto en je maakt kans op een upgrade naar Adobe Lightroom 3 of een workshop bij Piet Van den Eynde. Laat u maar eens goed gaan zou ik zo zeggen :D

6 comments ↓

#1 Pietel on 07.10.09 at 15:59

Dat ze lid moesten worden van de groep om te ‘liken’ is er wel wat over. Dat had ik in het begin niet door. Zo gaat het niet gebeuren hé.

#2 Thomas on 07.10.09 at 16:32

Inderdaad, ben ik het wel mee eens eigenlijk. ‘t Is een beetje een nutteloze stap.

#3 Piet on 07.11.09 at 18:39

Thomas, ik ga op je foto’s stemmen. Misschien kan ik nog een workshop bij mezelf winnen :-)

#4 Thomas on 07.11.09 at 19:10

Piet: dat zou nu nog eens een grap zijn! Misschien dat ik toch best de eventuele prijs verloot tussen de mensen uit de ‘achterban’ :D

#5 okkie on 07.12.09 at 16:45

;-)

#6 And the winner is… — Thomas Bouve Fotografie on 02.04.10 at 12:43

[…] maar toen viel mijn spreekwoordelijke euro.  Ik ging die prijs die ik gewonnen had tijdens die Lightroom Workshop verloten onder de mensen die voor mij gestemd hadden.  Djudedju!  Dan maar direct efkes werk van […]

Leave a Comment