Bounce it baby!

Woaa Betty! De gasten van LIME hebben zonet hun eerste bounce wedstrijd bekend gemaakt en ‘t is serieus de moeite. Een prijzenpot om U tegen te zeggen met als eerste prijs niets minder dan een all-expenses-paid trip richting California waar je twee dagen lang met Mike Larson mag optrekken. U-huh, I kid you not!

Interesse? Alle info staat op de LIME website. Haast u maar! Ik ga ondertussen mijn videocamera effe vanonder het stof gaan halen.

2 comments ↓

#1 Serge Van Cauwenbergh on 06.03.09 at 12:57

‘t Zijn inderdaad mooie prijzen, zeker die eerste is een once-in-a-lifetime experience als je dat kan meemaken! Ik heb geen videocamera meer, ik moet er eens eentje kunnen bemachtigen of huren. Maar eerst een paar ideĆ«en uitwerken.

#2 Fenne on 06.03.09 at 13:52

klinkt idd super!

Leave a Comment