Gaelle studioshoot 2

‘t Heeft eventjes geduurd, maar gisteravond heb ik eindelijk de rest van de beelden van de tweede studioshoot met Gaelle kunnen afwerken. Ik ben er finaal gezien heel tevreden over, maar ik heb het wel eventjes gehad met studiowerk. Nu de zon meer en meer vanachter de wolken komt piepen begint het terug te kriebelen om op locatie te gaan shooten!!

Oh and on a completely unrelated note: some of my English speaking buddies are asking me when I’ll finally get my ass in gear and install a language plugin so they can read along and not just look at the pretty pictures. Uhm, soon, I promise! I’ve been looking at a couple of options for WordPress, but so far I haven’t found anything to my liking yet. Rest assured though, I’m working on it :)

1 comment so far ↓

#1 Serge Van Cauwenbergh on 04.17.09 at 23:44

‘t Is een prachtige reeks Thomas!

Wat de Engelse blog betreft, er bestaat een plugin waarmee je op dezelfde database een Engelse versie van het artikel kunt tonen, maar de commentaarvelden blijven dezelfde voor beide talen dacht ik. Ofwel voor je Engelse blog een aparte database aanmaken.

Leave a Comment