Gaelle II

Gaelle

Gisteren heb ik de procrastinator in mezelf een schop onder zijn kont gegeven en de foto’s van de shoot met Gaelle finaal afgewerkt. Een maand (shame on me, ik weet het!) geleden had ik al 2 beelden uit de reeks online geplaatst. Initieel wou ik er een zwart/wit reeks van maken, maar we zijn uiteindelijk een andere weg ingeslaan.

Gaelle

Ik had Gaelle gevraagd om een MP3 speler met haar favoriete muziek mee te brengen naar de studio. Niet enkel als visueel attribuut, maar vooral als test om meer emotie in de beelden te krijgen. Eenmaal ze wist wat ik precies qua beelden in gedachten had mocht ze voor de rest van de shoot de koptelefoon opzetten, de play knop indrukken en gewoon wegdromen.

Gaelle

Gaelle staat ondertussen serieus hoog op mijn favorietenlijst van modellen. Ik zou dolgraag nog eens met haar willen samenwerken. De volledige set staat zoals gewoonlijk op Flickr. Hieronder alvast een slideshow.

10 comments ↓

#1 brambourgonjon on 02.23.09 at 23:03

Zeer knappe foto’s en een goed idee, maar ik vind de hoofdtelefoon nogal lelijk, er bestaan mooiere modelletjes die beter bij het model passen :)

#2 Thomas on 02.23.09 at 23:05

Heh, ‘t was wat ik op mijn bureau had liggen op dat moment, maar je hebt gelijk hoor, het is niet direct het meest elegante model koptelefoon :D

#3 Frederik on 02.24.09 at 01:30

Ik zie het nut (als in meerwaarde in de foto’s) van de hoofdtelefoon eigenlijk niet echt.

Maar het zijn wel coole shots. goed gedaan

#4 Julie Janssens on 02.24.09 at 10:09

Ik vind net dat de hoofdtelefoon er wel bijpast, vooral bij de derde foto, maar mijn favotiet is toch de tweede!
Grtzz Julie

#5 Thomas on 02.24.09 at 11:12

Frederik: het blijft voor mij veelal experimenteren. Zelf vind ik een aantal van de foto’s wel leuk mét de koptelefoon, maar ik had inderdaad misschien ook een paar shots zonder kunnen nemen :/

Maar goed, zo heb ik alweer direct een goeie reden om Gaelle nog eens als model te vragen :)

#6 peirz on 02.24.09 at 18:36

Tweede is voor mij de leukste, al is het grauw/grijze op de zijkant van de hand (net boven de tekst) een klein beetje jammer. Maar kan ook mijn slecht/niet gecalibreerde scherm zijn :|

#7 Thomas on 02.24.09 at 19:04

peirz: neen hoor, je hebt volkomen gelijk. Er zit inderdaad een grijze zone in de zijkant van de handpalm. Ik zal eens proberen of ik het niet wat kan wegwerken.

#8 Jef Janssens on 02.24.09 at 22:27

@ Frederik: je haalt aan dat het ‘coole shots’ zijn, dus voor mij heeft de hoofdtelefoon dan zijn nut zowiezo bewezen ;-)

#9 ysabje on 02.24.09 at 22:56

de koptelefoon is op foto een een beetje vreemd, maar de tweede foto zou een reclamefoto voor een radiozender kunnen zijn en dan is het wel weer functioneel. De jongedame heeft overigens een hele mooie kleur van ogen. Dat had je kwijtgespeeld als je naar zwart wit was gegaan… Foto drie is schattig.

#10 David on 02.25.09 at 11:50

Jo Thomas

Ik vind die koptelefoon net wel goed..kdenk dat een kleiner en fijner model niet hetzelfde zou gegeven hebben..en met zo’n groot model klinkt dat steeds massa’s beter é en dat zie je lol ;-)

Anyway ‘coole foto’s en e knap model’ ;-)

Leave a Comment