Vandaag in de aanbieding!

“Ja schat ik ga kijken om dat weg te doen”, “Neen, ik gebruik dat inderdaad niet meer”, “Ja, ik zal het eens op mijn blog zetten”. Allez, om maar te zeggen dat we hier dus een aantal zaken liggen hebben die eigenlijk de deur uit mogen. Drie fototassen en een compact camera, allemaal in goede staat.

De doos van de LX2 heb ik jammer genoeg niet meer liggen, maar alle accessoires zoals kabels (AV en USB), lensdop en acculader zitten er bij. De papieren handleiding is in het frans, maar op de site van Panasonic kun je een engelse variante downloaden. Ik steek er ook een 2GB Sandisk Ultra II SD-kaart en een Lowepro draagtasje bij.

Dump uw vragen gerust in de comments en geïnteresseerden mogen altijd mailen naar info-[at]-thomasbouve-[dot]-com. Alles blijft hier een week of twee staan en dan zwier ik het boeltje op Kapaza of Ebay.

12 comments ↓

#1 Tom on 02.01.09 at 21:17

as stated, you have more purses than my better half ;)

#2 lambreca on 02.01.09 at 23:18

welke kleur is de long schlong …
en in welke staat is hij ?

en hoe veel zou de verzending kosten ?

ziet er een mooie tas uit: waarom moet hij weg ?

#3 Thomas on 02.01.09 at 23:28

lambreca: dezelfde kleur als op de foto’s. Zwart aan de buitenkant en groen aan de binnenkant. Verzenden zou ik het liefst vermijden. Ophalen kan ofwel in Brugge (waar ik woon), ofwel in Gent (waar ik werk).

Ik doe hem weg omdat het hoofdcompartiment te klein is voor mijn D300 + grip + 17-55, een combinatie die ik meestal bij mij heb. Zonder de battery grip past het perfect, maar ik ben die grip zo gewoon geworden dat ik eigenlijk niet meer zonder kan :)

De tas is in zeer goede staat, geen vlekken, geen scheuren of andere schade. Alle tussenstukken zitten er nog in. Stuur me anders even een mailtje en dan reply ik met wat foto’s.

#4 Serge Van Cauwenbergh on 02.02.09 at 11:54

Thomas, ik heb niet direct interesse in deze tassen, maar toch een vraagje: werk die slingshot goed, is dat handig en welk materiaal kan je er in kwijt? Bedankt.

#5 Sofie on 02.02.09 at 12:57

Ik ben eventueel geïnteresseerd in uw compactcamera.
Ik laat u zeker nog iets weten!

#6 Thomas on 02.02.09 at 13:42

Serge: ik vind de Slingshot een zeer makkelijke tas. Qua materiaal zat er bij mij altijd een D300 + grip, 17-55mm, flits, 35mm, 50mm, 105mm, lichtmeter en nog wat kleine prutserijen in.

De reden dat ik ze weg doe is omdat ik de tas niet kan gebruiken om naar de fotografieles te gaan. Ik heb altijd mijn rugzak van het werk bij en dan kun je er moeilijk nóg een rugzak bijzwieren :) Daarom gebruik ik nu een Lowepro Rezo tas.

#7 Sara on 02.02.09 at 20:53

Potverdikke, had ik dat geweten. Bestelde mij vandaag net zo’n Slingshot 200 AW -_-

#8 Thomas on 02.03.09 at 12:12

Sara: je zou toch net te laat geweest zijn vrees ik. De Slingshot is ondertussen al de deur uit :)

#9 Christian on 02.04.09 at 18:17

Hm.. past er een macbook pro 15″ in die zoomiverse XL? En hoeveel verzendkosten naar nederland..

#10 Thomas on 02.04.09 at 18:32

Christian: een Macbook Pro 15″ past daar inderdaad in. Voor de verzendkosten naar Nederland zou ik even moeten kijken. Ik laat je nog iets weten.

#11 okkie on 02.06.09 at 23:44

Goed idee dat opruimen!
Krijg onderhand ook een huis vol met fotozooi.

#12 En waar bent u mee bezig? — Thomas Bouve fotografie on 03.12.09 at 01:43

[…] was er hier een tijdje terug de verkoop van mijn halve sjakoshenwinkel. Alle fototassen, alsook 2 Vivitar 285HV’s zijn ondertussen de […]

Leave a Comment