Ze zitten gewoon overal

Een week of zo terug ben ik er eens op uit getrokken met de bedoeling wat nieuwe urban locaties te vinden.  Ik wist her en der nog een paar plekjes die ik eens van dichterbij wou gaan inspecteren just in case.  Geloof het of niet, maar de eerste plek op mijn lijst waar ik binnenstap is het al prijs:

At work

Zit er daar toch al geen pipo te fotograferen zeker?  Echt niet te geloven!  Tegenwoordig is zowat elk verlaten pand het speelterrein geworden van op zijn minst één iemand met een fototoestel.  Nu soit, ik moet eerlijk toegeven dat ik toch even ben blijven plakken.  Een mens kan er alleen maar iets van leren denk ik dan.

Vlugvlug even mijn toestel op de grond gelegd en dit beeld getrokken, eens vriendelijk gezwaaid (hij dacht waarchijnlijk dat ik zijn videocamera ging pikken) en dan maar besloten om de rest van mijn lijstje af te werken.  Als het weer wat warmer wordt ga ik misschien nog wel eens terug.

5 comments ↓

#1 Sofie on 11.29.08 at 13:28

Dat is toch Tom van Fotofolio he! Betrapt ;-)

#2 Jürgen Doom on 11.30.08 at 00:34

ja, dat dacht ik ook onmiddellijk ….

#3 Pieter on 11.30.08 at 14:55

Tof beeld. Nu wachten tot als ‘de pipo’ zich herkent en kenbaar maakt. Altijd leuk om achteraf de beelden te zien die daar gemaakt zijn.

#4 Bram on 12.01.08 at 14:11

Ik was het niet…
…denk ik toch ;)

#5 Behind the scenes @ Kadee — Thomas Bouve fotografie on 04.04.09 at 15:11

[…] die zich deze post nog herinnert? Ik ben er, zoals een aantal mensen al doorhadden, toen helemaal niet op uitgetrokken […]

Leave a Comment