Canon EOS Discovery Days

Pieter en Filip hebben al uitgebreid hun relaas online gezet, dus ik zal het proberen kort te houden.  Vorige vrijdag zijn we – Lies, Tom, Pieter en mezelve – naar de Canon EOS Discovery Days getrokken.  Bert Stephani gaf namelijk een workshop en dat wou ik natuurlijk niet missen.  Pieter zat nog maar goed en wel in de auto en het ‘fotoke trek’ spelletje kon beginnen :)

Canon EOS discovery days  Canon EOS discovery days

Voor de mensen die zich trouwens afvragen of Tom ook serieus kan zijn is hier alvast een antwoord. Quite positively yes!

Canon EOS discovery days

Gelukkig duurt het nooit lang en zeker niet als Pieter in de buurt is. Later hebben we te horen gekregen dat de mensen van Canon een camera met fish eye lens in de zaal geïnstalleerd hadden die elke minuut (of was het om de twee) een foto nam.  Beelden die ik echt wel eens zou willen zien :)

Canon EOS discovery days

Na Bert’s workshop zijn we dan afgezakt naar de Ikea in Ternat voor een laat middagmaal/vroeg avondmaal.  Pieter voelde het al aankomen en ik het is gewoon te grappig om niet te posten, dus alhier: Pieter met zijn Ikea slabbetje, volop in de aanval!  Köttbolar FTW!

Canon EOS discovery days

Super bedankt aan iedereen die ik daar bij AA Dock’s tegen het lijf gelopen ben! Het was weeral een enorm leuke dag. De volgende keer zal ik trouwens zeker proberen om iets meer foto’s te nemen.

5 comments ↓

#1 Bram on 11.25.08 at 08:03

Looool @dokus!

#2 Sofie on 11.25.08 at 09:18

Plezante bende! :-)
( en Tom die serieus kan zijn? Kan toch ook niet langer dan een minuut zijn? ;-) )

#3 Thomas on 11.25.08 at 11:51

Sofie: voor die ene foto van Tom was het echt wel een kwestie van goeie timing :D

#4 Bert Stephani on 11.25.08 at 12:25

Ik zal eens kijken of we aan die time-lapse foto’s kunnen komen ;-)

#5 aradilon on 11.27.08 at 18:45

Grappige foto’s, ik hoop dat het volgend jaar nog is doorgaat.

Leave a Comment