Veel te veel te doen…

… en veel te weinig tijd.  Djudedju, ik ben echt aan het flippen om alles op tijd rond te krijgen op het vlak van fotografie.  Vandaag, morgen en overmorgen zit ik op het Brugs bierfestival foto’s te trekken (voor mij: de opdracht ‘evenement’, voor hen: beeldmateriaal voor de website).  Volgende week vrijdag, zaterdag en zondag zitten ook al potdicht op fotovlak.  De weekends daarna is het BarcampGhent 2 en mag ik ook nog eens gaan helpen met de goede lieve Sint (ook al zo’n druk bezet man).

Voor de opdracht ‘fotografeer een stad’ voor het onderdeel sociale fotografie ben ik dan ook nog eens op het lumineuze idee gekomen om 10 bekende Oostendenaren of personen die in Oostende werken voor de camera te plaatsen.  Allemaal goed en wel, maar het pakt natuurlijk wel iets meer tijd in beslag dan simpelweg een middag in de stad rond te lopen en hier en daar wat foto’s te trekken.  Managers van artiesten, directeurs en café uitbaters contacteren, agenda’s afstemmen en locaties zoeken.  Een nogal strakke planning uit mijn mouw schudden met andere woorden.

Die ‘stad’ opdracht moet trouwens binnen zijn op 17 december.  Ik vermoed niet dat ik het ga halen, maar ik wil dit project zo graag doen dat ze me gerust mogen buizen indien ik de deadline niet haal.  Als ik er uiteindelijk in slaag om 10 bekende Oostendenaren voor de lens te krijgen zal ik toch wel een heel klein beetje fier zijn op mezelf.  Goed nieuws is wel dat ik volgende week dinsdag alvast de eerste foto voor dit project mag gaan trekken.

Wie ik wil fotograferen en waar ik de foto’s ga nemen (behalve dan dat het in Oostende zal zijn) verklap ik nog even niet, daar is het nog een beetje te vroeg voor.  Wat ik wel kan zeggen is dat het stuk voor stuk mensen zijn die ik altijd al eens had willen ontmoeten.  Best wel spannend dus :)

4 comments ↓

#1 aradilon on 11.14.08 at 21:08

goodluck, zal nog zwaar worden.

#2 Paul Van Bockstaele on 11.15.08 at 20:57

Ik weet zeker dat het je zal lukken en kijk al uit naar het resultaat!

#3 Frederik on 11.17.08 at 14:04

Ben benieuwd naar de resultaten van je werk. We hebben het allemaal wel eens druk, al een geluk dat het bij jou nog met fotografie te maken heeft…

#4 Peter Hoogland fotoshoot — Thomas Bouve fotografie on 11.20.08 at 16:00

[…] « Veel te veel te doen… […]

Leave a Comment