Nikon D300 firmware 1.10

Nikon heeft zojuist firmware versie 1.10 voor de D300 op hun website geplaatst.  ‘t Is nu niet dat ik problemen met mijn camera ondervond of zo, maar als ik de lijst met bug fixes en nieuwigheden overloop zitten er toch een paar interessante zaken tussen (onder andere een verbeterde auto witbalans).  Mocht je twijfelen om te upgraden, uw trouwe bloggende dienaar heeft alvast voor proefkonijn gespeeld en mijn toestel lijkt nog steeds correct te werken.  Als dat tenminste een referentie mag zijn.

Update: misschien niet onbelangrijk, maar blijkbaar mag je de twee firmware bestanden (A en B) niet terzelfdertijd op de compactflashkaart plaatsen. Dus eerst firmware A kopiëren en upgraden en vervolgens B kopiëren en ook upgraden.

3 comments ↓

#1 Sofie on 10.29.08 at 12:37

Goed om te weten, merci!

#2 Steven Goovaerts (s.goovy) on 10.29.08 at 16:49

Ook net bericht ontvangen, één van de dagen eens fixen zie.

#3 Pieter on 11.03.08 at 18:53

Heb zojuist de firmware 1.10a/b uitgevoerd en ben tevreden!

Leave a Comment