Schattige, snotterende neus

Noah & Joke

Vandaag is voorbijgevlogen, maar ik heb toch nog een klein beetje tijd gevonden om door de archieven van de afgelopen maanden te lopen en nog wat fotomateriaal te bewerken.  Noah is ongeveer een maand of twee in deze foto.  Onze kleine heeft toch echt wel een schattige neus :)

Jammer genoeg komt er momenteel uit dat schattig reukorgaan serieus wat snot.  Hij zit namelijk met een redelijk zware verkoudheid. Hoesten, kuchen, snotteren, niezen, koorts, … Enfin, the works.  Drie keer per dag mag hij ook van ‘aerosol’ doen, maar daar lijkt hij precies niet echt tegen op te zien.  Van mama en papa krijgt hij alvast een driedubbele dosis knuffels en liefde.  Naar ‘t schijnt helpt dat ook al veel :)

Update: de 2 vorige beelden die in deze post zaten werkten zodanig op mijn zenuwen dat ik ze terug verwijderd heb. Er was iets mee wat mij niet aanstond aan die foto’s en ik werd er gewoon lastig van. Nieuw beeld dus, Joke met Noah die net uit bad komt ditmaal. En geef toe, die ‘toek oep auw muijle’ pose is toch gewoon mega :D

6 comments ↓

#1 ysabje on 10.26.08 at 14:19

knuffelen is het beste medicijn

#2 Xray on 10.26.08 at 19:52

Herkenbare situaties.
Mooie portrettjes alvast.

#3 Jan on 10.28.08 at 23:32

Goeie beslissing gemaakt bij je update :)

#4 Steven Goovaerts (s.goovy) on 10.29.08 at 10:01

Ik volg Jan, deze is naar mijn mening stukken beter dan de verwijderde exemplaren

#5 Thomas on 10.29.08 at 10:28

Goed om weten dat ik een goede beslissing genomen heb. Soms wil ik veel te dicht bij het onderwerp gaan en gooi ik zodanig veel van het verhaal weg (door zo dicht te gaan framen) dat het beeld quasi niets meer zegt.

#6 Daniel Minne on 11.02.08 at 12:10

Geweldige foto. :)

Leave a Comment