Uit eten met fotografen

Een tijdje terug zijn we met een 9 fotografen en een aantal partners eens naar de chinees (Golden Harvest) in Brugge getrokken.  Man man man, is me dat een avond geworden.  Pieter Van Impe en Tom Museeuw aan dezelfde tafel.  Vonken zeg ik u, vonken!   Pure emotie zelfs!

Iedereen weet dat Tom een handige mens is en die bewuste avond hebben we hem live aan het werk kunnen zien.  Het volledige process kunnen volgen.  Stel je voor: een aluminium bakje, eetstokjes, een elastiek en wc-papier.  Voor een normale mens is dat brol, gewone prullaria.  Tom?  Vraag me niet hoe, maar die bouwt daarmee dus in ongeveer 10 minuten een werkende beauty dish.  Go figure.

DIY beauty dish DIY beauty dish DIY beauty dish

Pieter lijkt hieronder trouwens nogal zeer geïnteresseerd naar een foto van Stefan Van Pamel te kijken als je het mij vraagt.

Oh, Stefan!!

Veel foto’s heb ik niet echt kunnen trekken. ‘t Is te zeggen, veel bruikbare foto’s heb ik niet kunnen trekken. Zonder flits zat ik continu tegen de ISO 1600 te werken en de sluitertijden waren ook al niet van de snelste. Wat ik alsnog uit de brand heb kunnen slepen:

20081007_221145_6114 Dining Close together

Trouwens, vertel het niet verder of zo, maar ik ben Tom en Pieter stiekem gevolgd toen ze naar buiten gingen om zogezegd een sigaret te roken.  Direct naar de overkant van de straat om de bedden in de etalage bij de Sleepy te gaan bekijken, ja.  Nog een geluk dat de deur daar op slot was.

Sleepy

All kidding aside, we hebben leuke gesprekken gehad, we hebben meer dan goed gelachen, toch een paar foto’s kunnen trekken en de mensen van het restaurant bleken uiteindelijk wel blij dat er op een weekdag 16 mensen in hun etablissement neerstreken.  Ook al begonnen ze op de olifanten te racen en superclamps met flitsers aan het interieur vast te hangen. Het mag in elk geval nog eens herhaald worden, dat is zeker.

11 comments ↓

#1 Pieter Van Impe on 10.12.08 at 01:41

het was een super fijne avond & we moeten dit zeker nog eens over doen !

Kga één dezer mijn pics eens afwerken van die avond, er zitten nog een paar knallers bij :-)

#2 Jürgen on 10.12.08 at 04:52

Jullie hebben groot gelijk : op tijd en stond onnozel doen om niet onnozel te worden.
En ik eet ook graag Chinees (zonder lidwoord…).

#3 Lies on 10.12.08 at 07:07

hihi super!!!!

t was toch geestig he :) moete da nog es doen. Maar wel iedere keer zoeken naar een resto waar er normaal geen kat zit op de avond da wij komen anders …..
Ben al benieuwd naar de rest van de foto’s :)

#4 Joeri on 10.12.08 at 09:59

geweldige foto van Tom met zijn ‘vlezige’ couch…

#5 Pieter on 10.12.08 at 11:09

Ziet er een hele fijne fijne avond uit. Wie was er allemaal mee?

#6 Thomas on 10.12.08 at 14:15

Even denken zunne. Fotografen die er waren: Ake, Lies, Liesbeth, Lindsay, Sofie, Jan, Pieter, Stefan en Tom.

#7 Artur on 10.13.08 at 02:15

Toffe bende!
De foto’s van Tom en Pieter zijn echt super!

#8 Elvire on 10.14.08 at 17:31

Geestig! :D

#9 fatn on 10.14.08 at 18:36

Als jullie nog eens een tof restaurant willen vinden waar jullie uw goesting willen doen 1 adres ‘de most’ te oostnieuwkerke, vlaamse boerenkost voor bijna geen geld, maar moet wel op voorhand reserveren, is maar plaats voor ongeveer 20 man, echt de moeite,
greetz fatn

#10 Thomas on 10.14.08 at 19:34

fatn: bedankt voor de tip :)

#11 ysabje on 10.16.08 at 23:41

het lijkt een leuke avond geweest te zijn. Een mooie vorm van ambiance, lijkt me. De laatste foto is trouwens wel tof…

Leave a Comment