En dat raadseltje?

Noot vooraf: het ganse verhaal blijkt uiteindelijk totaal niets met fotografie te maken te hebben en in de toekomst zal ik zeker grondiger screenen.  Het is misschien ook een tip voor de reclameboys: geef mij misschien eerst een hint over wat het precies gaat.  Dan weet ik tenminste of het iets is wat past binnen de context van deze website.

Vandaag is dat mysterieuze pakket toegekomen op het werk.  Ik had eigenlijk al een beetje een vermoeden dat het geen te vette campagne ging zijn (gegeven die email van M. Wezenbeek).  Ik ben dus echt niet onder de indruk gasten.  Een langwerpig pakket met daarin een halve ruitenwisser en zo’n typisch briefje die de postbode in de brievenbus steekt wanneer ze een pakket komen afleveren terwijl je niet thuis bent.  Een campagne voor een nieuwe wagen die binnenkort gelanceerd wordt zo blijkt.

Kijk, allemaal goed en wel, maar als je op 3 oktober een email stuurt dat je mij een pakket wil opsturen en op dat fake papierke staat dat op 29/09/2008 postbode Jacques aanbelde met een pakket dan heb ik toch mijn bedenkingen.  Misschien de volgende keer ofwel iets minder mysterie, ofwel het verhaal wat beter uitwerken zodat het niet met haken en ogen aan elkaar hangt.  Nu lijkt het iets te snel in elkaar geknutseld.

Ik ben geen moeilijke of veeleisende mens en ik ben zeker niet uit op gratis gadgets of zo, maar als je mijn blog wil gebruiken om reclame te maken dan verwacht ik dat je zelf ook een beetje moeite doet.  Volgende keer meer geluk gasten!  Oh en blijkbaar ben ik niet de enige die zo denkt.

3 comments ↓

#1 Pietel on 10.08.08 at 18:43

Ik zie de creatieven in een review met de creatief directeur al denken: kweeniehoegoed idee.

“We doen alsof we een auto kwamen afleveren, maar die ging niet door de brievenbus, dus lieten we een stuk ruitenwisser achter.” “Jaaah zegt die andere.”

tss tss tss….

#2 bruno on 10.08.08 at 20:55

En? Waren uw handen ook zo zwart nadat ge die ruitenwisser hebt vastgepakt?

#3 Thomas on 10.08.08 at 22:09

Pokkezwart. Ik had eerlijk gezegd eerst niet door dat het van die ruitenwisser was.

Leave a Comment