Serieuze krop in de keel

Serge en Ine hebben deze reportage van James Nachtwey al op hun blogs aangekondigd.  Ik moet eerlijk toegeven dat het zeer lang geleden is dat ik zo naar de keel ben gegrepen, puur en enkel door beelden!  Meer informatie over Extreme Drug Resistant Tuberculosis en alle foto’s op xdrtb.org.

Ik ben ook nog even op zoek gegaan naar de muziek uit de video.  Een zeer sober nummer trouwens.  Het is Iguazu door Gustavo Santaolalla.  De meeste mensen zullen het wel herkennen van de film Babel (2006).

Update: volgens Youtube is de video niet beschikbaar voor België (This video is not available in your country). Je kan ze echter nog steeds bekijken op www.xdrtb.org. Bedankt Jürgen voor de heads up.

1 comment so far ↓

#1 Jürgen on 10.04.08 at 09:31

Helaas, maar de film blijkt verwijderd te zijn

Leave a Comment