Anton Corbijn – Famouz

Famouz

Gekregen van de schoonouders voor mijn verjaardag in juli en tot op heden nog maar een paar keer vluchtig doorgebladerd.  Shame on me, ik weet het.  Eigenlijk zou ik gewoon ‘s avonds de PC moeten afzetten en eens op mijn gemak door die alsmaar groter wordende stapel boeken en magazines (de papieren JPGmag met name) bladeren.  Maar je weet hoe dat gaat, we gaan dat wel doen als het eens iets rustiger is.  Allemaal goedkope uitvluchten.  Pas op, mocht je twijfelen of dit boek de moeite is dan ik daar toch alvast ja op antwoorden. ‘t Is wel Anton Corbijn ee gasten, serieus…

7 comments ↓

#1 Frederik on 09.19.08 at 00:21

Die moet ik precies dringend ook eens in huis halen.

#2 Lies on 09.19.08 at 11:07

Hmmmm……my all time favorite!!!!!!
ik wou dat ik 1/10de van zijn talent had :)

de enige keer in mijn leven dat ik een uur aangeschoven heb voor een handtekening was voor eentje van Corbijn :)

#3 Lindsay on 09.19.08 at 16:51

één van de must have items, among many others

#4 dieterdelathauwer on 10.08.08 at 10:55

hebbes!
(er zijn trouwens twee versies van dit boek, met lichte verschillen; bvb al dan niet met titel bij de foto’s)

#5 Eline De Bel on 10.15.09 at 20:45

Enig idee waar je dit boek van Abton Corbijn kan halen, want ik zoek er al een ganse tijd naar en ik kan het niet vinden. Ik heb enkel Star Trak in mijn bezit en ik zou deze ook graag willen hebben.

#6 Thomas on 10.15.09 at 21:01

Eline, ik heb zelf het boek kado gekregen, maar amazon.co.uk verkoopt ze in elk geval ook :)

#7 Eline De Bel on 10.16.09 at 20:19

Okay, bedankt. Ik zal daar eens kijken :)

Leave a Comment