Vereniging van Beroepsfotografen

Na lang twijfelen heb ik deze middag dan toch de knoop doorgehakt: ik heb me lid gemaakt van de Vereniging van Beroepsfotografen.  Mede dankzij deze post van Artur eigenlijk.  Vorig jaar had ik al eens informatie ingewonnen over wat precies de voordelen waren en toen ben ik beginnen twijfelen onder welk statuut ik me zou lidmaken (zelfstandige of student).  Door omstandigheden verdween het allemaal een beetje uit mijn gedachten tot ik dus die post van Artur zag passeren.

Het is de optie student geworden, ook al heb ik al een tijdje het statuut van zelfstandige in bijberoep.  90 euro inschrijvingsgeld tot het eind van 2009 en toegang tot ‘hun intens e-mail netwerk’ (volgens de vriendelijke mail die ik mocht ontvangen althans).  Het enige verschil tussen student en zelfstandige was de aansluiting bij UNIZO en daar heb ik (denk ik) momenteel niet zo heel veel aan, maar corrigeer mij gerust.  Ik sluit me vooral aan voor het sociale aspect.  Samenkomen met mensen die dezelfde passie delen als ik.

Ondertussen heb ik al redelijk wat posts mogen lezen op blogs van andere fotografen over activiteiten die georganiseerd werden door de vereniging en ik krijg echt de indruk dat het een boeiende en leerrijke bedoening is daar.  Ik ben eigenlijk wel benieuwd en kijk alvast vol spanning uit om een aantal mensen uit mijn blogroll (zie rechtsonder) te mogen ontmoeten op één van de komende activiteiten :)

8 comments ↓

#1 Serge on 09.10.08 at 00:02

Welkom!

#2 Jan on 09.10.08 at 07:56

Jaja… d’er is er nog eentje overtuigd geworden :) Dikke merci.

#3 Lies on 09.10.08 at 09:32

zou da ook best es bekijken geloof ik :)
nog iets voor mijn to-do-lijstje…….pfffff…..
hihi

#4 Koen on 09.10.08 at 10:04

Er komen precies een hele reeks bloggers er bij.
Des te beter. Welkom!

#5 Xray on 09.10.08 at 20:05

Boeiende materie die ik met argusogen volg.

#6 ake on 09.11.08 at 09:45

Op naar onze eerste pint together ;-)

#7 Thomas on 09.11.08 at 09:50

ake: ik kijk er al volop naar uit!

#8 Sofie on 09.12.08 at 18:56

Proficiat :-)

Leave a Comment