Noah's eerste fruitpap

Hola!  Stop the press!  Onze kleine heeft zijn eerste fruitpap gegeten.  Allez, ‘t is eigenlijk ondertussen al een maand of zo geleden, maar ik heb pas de afgelopen paar dagen de tijd gevonden om de foto’s te verwerken.  Dat en het feit dat ik graag procrastineer dat het een lieve lust is natuurlijk.

First spoonful Something on my lip No more!

In het kort: fruitpap en ondertussen eigenlijk ook al groentepap (groentenpap? iemand?) blijken veel beter in de smaak te vallen dan flessen melk.  Het gaat er dus heel vlot in met andere woorden.  Zeer jammer voor bibi natuurlijk want, voor zij die het nog niet zouden weten, fruitpap is dus echt wel l-e-k-k-e-r.  Er blijft  zelden iets over voor de papa.

Toegegeven, we gaan met die foto’s zeker geen prijzen winnen.  Ik kan ook moeilijk een halve flitsopstelling maken om vervolgens de kleine bij elke hap zowat uit zijn stoel te blazen.  Niet elke foto moet dan ook een potentieel kunstwerk zijn.  Soms is de herinnering belangrijker.  Ik probeer echter wel om er iets meer dan een snelle snapshot van te maken.  In dit geval was Noah met stoel en al wat dichter bij het raam plaatsen om wat extra licht te hebben al meer dan voldoende.  En daarmee hebben we weeral een paar herinneringen vastgelegd voor later.  ‘t Gaat veel te snel eigenlijk.

De volledige set is terug te vinden op Flickr.  Oh en de post die ik ging schrijven over het tonen van een aantal RAW beelden met daarnaast telkens de bewerkte versies zal voor morgen, erhm straks, zijn.  Excuses aan de mensen die er op zaten te wachten.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment