Photokina 23/9 – 28/9

Nog een kleine week of drie en de jaarlijkse tocht naar het Mekka voor fotografen, Photokina, is een feit (23/9 tem 28/9).  Zelf neem ik woensdag 24 donderdag 25 september een dagje verlof om ook eens te gaan kijken.  Voor mij de eerste keer trouwens en als ik de verhalen mag geloven is het daar redelijk de moeite.  De verwachtingen staan dus vaneigens redelijk hoog gespannen!

Is er iemand van jullie toevallig al naar ginder geweest?  Meningen?  Commentaren?  Valt er daar bijvoorbeeld gerief te kopen of is het echt meer een showcase van wat er nieuw is op de fotografische markt. Ik ben namelijk nog wel op zoek naar wat materiaal. Mocht ik het daar eventueel ter plekke kunnen kopen zou dat mooi meegenomen zijn.  Indien niet dan is het adres van een degelijke fotowinkel in Keulen ook nog altijd welkom natuurlijk.  Gooi het allemaal maar in de comments!

4 comments ↓

#1 Lies on 09.06.08 at 22:35

Heeey,
Ik ga waarschijnlijk de dinsdag eens tot daar maar ben er ook nog nooit geweest. Vraag me ook wel af wat we daar allemaal te zien gaan krijgen en of je er effectief materiaal kan kopen……
Ik laat je in ieder geval de woensdag iets weten :)
groetjesss,
lies

#2 Thomas on 09.06.08 at 23:09

Hey Lies! Alvast bedankt :)

#3 Okkie on 09.07.08 at 03:06

Heb er over nagedacht maar ik ben dit jaar al in Koeln geweest en voor de Kina ja ik weet het nog niet mischien zaterdag heen en zondag kijken op de beurs.

Voor mij is er niet zo veel nieuws en Bootbabes kan ik ook ergens anders zien.

#4 Thomas on 09.07.08 at 12:37

Booth babes? Hebben ze daar booth babes? Jeuj!!!! :)

Leave a Comment