Verlovingsreportage II

Mega!  Ik heb het gisteravond laat pas gezien, maar de foto’s van onze verlovingsshoot met Pieter Van Impe staan online.  We zaten er vol spanning op te wachten en Pieter heeft zichzelf, hoe kan het ook anders, weeral overtroffen.  Niet tegenstaande het miezerige weer en mijn onwennigheid voor de lens mag het eindresultaat er dus echt wel zijn. Hierboven alvast één beeld.  De rest kunnen jullie bewonderen op Pieter’s blog.

Nogmaals bedankt voor de fantastische shoot en de prachtige beelden Pieter!   Dat ik trouwens vol spanning uitkijk om eens een dagje met Pieter mee te lopen op huwelijksreportage zal waarschijnlijk niemand verbazen :)

2 comments ↓

#1 Jan on 08.16.08 at 07:35

‘Mega’ is hier idd een HEEL goed gekozen woord !!

#2 s.goovy on 08.18.08 at 11:14

Pieter is absolute top, ik moet geregeld oppassen dat ik geen kortsluitingen in m’n toetsenbord veroorzaak als ik kwijlend zijn werk bekijk ;-)

Leave a Comment