Eentje uit de archieven

Refreshing

Joke onder een waterval in het zwembad op reis. Een foto van toch alweer een jaar of twee geleden. Ik heb toen, begin augustus 2006, een kleine tweeduizend foto’s getrokken in het zuiden van Frankrijk. 1887 JPG bestanden om precies te zijn. Na thuiskomst gewoon op een HD gedumpt en tot voor gisteren eigenlijk niet meer naar gekeken. ‘Huh, serieus?’ hoor ik u al zeggen. Ja, ik weet het.

Ik vermoed dat het te maken heeft met de totale hoeveelheid beeldmateriaal en de zomerperiode. Een mens heeft dan al weinig goesting om achter (of is het voor?) een PC scherm te zitten. Zo van: ‘in de winter, dan gaan we daar genoeg tijd voor hebben’. Niet dus. Soit, ‘t is maar om te zeggen dat ik er dus twee jaar na datum alsnog werk van gemaakt heb. Van de 1887 blijven er nu nog een stuk of 94 foto’s over die ik echt wil houden. Inclusief de foto hierboven dus.

Kijk, iedereen mag het voor mijn part weten: ik vind die foto dus s-u-p-e-r sexy. Zeker weten. Volgende week zaterdag mag ik trouwens met die mooie dame trouwen. Ja echt, die uit die foto. Mijn geluk kan niet op zeg ik u!

5 comments ↓

#1 okkie on 08.13.08 at 07:40

Gefeliciteerd!

Ps. op de ICMP4 hadden we 2x een Geek wedding. (zie mijn Flickr ac)

#2 Thomas on 08.13.08 at 08:47

Thanks okkie!

De geek-factor op ons trouwfeest zal ietsje lager liggen vrees ik, maar als er iemand zich geroepen voelt om het bijvoorbeeld te streamen naar het internet: be my guest :)

#3 Tom on 08.13.08 at 10:00

Leuk beeld, het overkomt me ook nog iedere zomer dat het herbekijken van familiebeelden soms achteruit geschoven worden voor de opdrachten. jammer eigenlijk. maar we gaan er iets aan doen bij de volgende reis. een 2de moeilijk punt is voor mij fotograferen op reis, een midden vinden tussen we nemen een snelle foto & we nemen DE foto want zo een kans heb ik geen 2x.

#4 Thomas on 08.13.08 at 11:12

Tom: ja dat probleem heb ik dus ook. Voornamelijk dan als ik met een aantal mensen ergens iets ga bezoeken en ze allemaal moeten wachten omdat ik bezig ben die ene goeie foto te trekken.

#5 s.goovy on 08.18.08 at 10:59

Zéér herkenbaar. Hier liggen momenteel twee huwelijksrepo’s op postprocessing te wachten en vrijdag komt er weer eentje bij… voor mijn vakantiefoto’s van dit jaar verplicht ik mij nu om toch elke dag één beeldje te selecteren en klaar te maken voor print en web. Wat niet wegneemt dat er nog gigabytes aan materiaal ligt te “bestoffen”.
Leuke foto trouwens!

Leave a Comment