Full time papa voor een maandje

Blue eyes

Sinds begin vorige week is Joke terug aan het werk.  Ik heb dan ook een volle maand vrijaf genomen op het werk om fulltime te kunnen zorgen voor onze kleine spruit.  Het gevolg is natuurlijk dat je even je prioriteiten moet herbekijken en bepaalde zaken automatisch wat naar de achtergrond worden geschoven.  Op fotografisch vlak is dat niet anders en ik probeer me dan ook tijdens die schaarse momenten dat ik een camera kan vastpakken zoveel mogelijk toe te leggen op onze little bundle of joy.

Mogelijks dus iets meer babyfoto’s op deze blog de komende maand, maar ik beloof plechtig dat ik het zal proberen origineel te houden. Ik denk trouwens dat ik de foto hierboven eens op groot formaat zal laten afdrukken. 16×9 is niet echt een standaard formaat vermoed ik (althans niet in de fotografie), maar er zal ergens wel een drukker zijn die dat op 100cm x 56cm kan maken. We zullen eens rondbellen de komende dagen.

3 comments ↓

#1 Joeri on 07.27.08 at 09:05

Thomas,

Het is maar welke kwaliteit je wil, maar ik heb een uitsnede (ongeveer dezelfde zoals jij) gewoon bij Pixum (internet) laten uitprinten op 60×40 en ik ben tevreden over de kwaliteit. 100×56 vind ik al een stevige ‘plaat’ voor in het huis… :-)

#2 Joeri on 07.27.08 at 09:08

Mijn link was verkeerdelijk ingegeven…moet nu lukken…

#3 Thomas on 07.27.08 at 10:25

Ah super, bedankt voor de tip Joeri!

Leave a Comment