Verlovingsreportage

Ik ben al een tijdje fan van Pieter Van Impe’s fotowerk, zijn stijl ligt me echt wel.  Omdat een mens moeilijk zijn eigen verlovingsreportage kan fotograferen was dit dan ook het uitgesproken moment om eens kennis te maken met Pieter en met ons drietjes (Joke, Noah en mezelf) voor zijn lens plaats te nemen.

Vorige donderdag hadden we afgesproken aan de Pottemaeckers hofstede. Een 18e eeuwse schuur te midden van weiden en akkers in Meetkerke waar op 23 augustus de trouwreceptie en het avondfeest doorgaan. Zeer veel groen en fotografisch interessante plekjes dus (allez, denk ik dan toch). Qua weer: redelijk wat bewolking en af en toe eens een druppel, maar blijkbaar kunnen zowel Pieter als zijn cameramateriaal daar redelijk goed tegen. Professionalisme ten top!

Voorlopig is het nog even wachten op de foto’s, die volgen binnen een aantal weekjes, maar ik kan nu wel al zeggen dat het een neige ervaring was. Net als veel fotografen voel ik me veel comfortabeler achter dan voor de camera en een mens weet vooraf niet wat hij van een dergelijke shoot mag verwachten, maar we hebben ons echt geamuseerd!  ‘k Heb ook goed proberen op te letten (dat truukje met de hand om het licht te checken moet ik zeker ook eens uitproberen, merci daarvoor Pieter :P).  Soit, een super anderhalf uur dus met een echt sympathieke fotograaf!

By the way, Joke moet het wel nog checken bij de ontwerpster, maar als alles goed gaat volgt er na 23 augustus nog een Trash the Dress shoot en dan willen we er eigenlijk niemand anders bij dan Pieter.

Update: een eerste foto is alvast te bewonderen op Pieter’s blog.  Ik kan enkel zeggen dat ons enthousiasme om de rest van de foto’s te zien er enkel groter op geworden is!  Super gewoon :)

6 comments ↓

#1 Bedankt Thomas & Joke | Pieter Van Impe - International Wedding Photographer on 07.20.08 at 09:55

[…] zag ik op Thomas z’n blog dat hij er iets over had gespreven . Bedankt daarvoor Thomas, het was erg leuk om lezen (ps. hou de truck met de hand een beetje […]

#2 Joeri on 08.01.08 at 20:25

Thomas,

een fotograaf die je dan zeker moet kunnen appreciëren http://www.fotogeert.nl

Joeri

#3 Thomas on 08.01.08 at 20:29

Joeri: bedankt voor de tip. Inderdaad zeer mooie foto’s!

#4 Verlovingsreportage II — Thomas Bouve fotografie on 08.15.08 at 17:29

[…] Ik heb het pas gisteravond laat gezien, maar de foto’s van onze verlovingsshoot met Pieter Van Impe staan online.  We zaten er vol spanning op te wachten en Pieter heeft […]

#5 Jürgen on 08.28.08 at 20:51

Ik zag al wat van Pieter zijn werk en het lijkt me allemaak heel erg TOP! Schijnt ook plezante mens te zijn.

#6 Thomas on 08.28.08 at 23:39

Jürgen: dat Pieter een toffe mens is mag zeker gezegd worden. Iemand waar ik eigenlijk nog wel eens een pint mee zou willen gaan pakken :D

Leave a Comment