Blankenberge en Strobist groups

Strobist groepen in Blankenberge of wat?  Neen, niet echt.  Ik was gewoon te lui om twee afzonderlijke tekstjes te schrijven, dus gooi ik ze voor de gelegenheid maar samen.  Optimaliseren en zo.  Soit, het zijn twee zaken die interessant kunnen zijn voor collega fotografen.

Eerst en vooral: Jimmy Kets stelt voor om volgende zondag (6 juli) met een aantal bloggers af te spreken aan de pier in Blankenberge om daar op het strand foto’s te gaan trekken.  Geniaal idee natuurlijk!  Artur komt trouwens ook.  Ik zal ook van de partij zijn (maar wie ben ik natuurlijk).  Alleen de zon lijkt niet mee te willen als ik de weersverwachtingen zo bekijk, maar we zien wel.  Afspraak zondag 6 juli om 11 uur aan de pier in Blankenberge dus!  Jimmy herken je aan zijn smile by the way :D

Ten tweede las ik daarnet bij Bert dat een zekere Tuffer een Benelux Strobist Group heeft opgezet en op zoek is naar mensen om het initiatief mee te helpen trekken.  Super natuurlijk en ik zal het zeker proberen te volgen.  Ook interesse?  Het is op Flickr te doen.  Spring even binnen op het forum en laat een berichtje achter!

1 comment so far ↓

#1 Artur on 07.02.08 at 16:25

Tot zondag!

Leave a Comment