Even iets anders

In the TummyTub

De foto’s van de modeshow moeten nog verwerkt worden en ik moet trouwens nog eens checken hoe het zit met rechten want voor zover ik zaterdagavond gehoord heb mag ik de meeste foto’s niet online plaatsen. Iets in verband met professionele modellen en hun bureau die de rechten bezit, of zo. Anyway, in tussentijd probeer ik dan maar enkele foto’s van onze kleine af te werken (ik voel Joke’s hete adem namelijk in mijn nek want ze staat te springen om aan het fotoboek voor maand 3 te beginnen).

Er mag natuurlijk ook wel eens gelachen worden. Vandaar de bovenstaande foto van Noah in zijn TummyTub. Zij die het LOLcat fenomeen nog niet kennen verwijs ik even door naar Wikipedia (de engelse variant heeft iets meer uitleg). Nu ja, een echte LOLcat is deze foto niet (wegens het ontbreken van het nogal essentiĆ«le ‘kat’ element). Het is eigenlijk meer een LOLbaby. De al even schattige foto zonder opschrift staat hier.

5 comments ↓

#1 n00.be » Dood!!! I found mah bukkit! on 06.23.08 at 20:47

[…] but until then I’m not holding back :D. The version without the text is here. Cross-posted on blog.thomasbouve.com because Noah is so totally […]

#2 Karina on 06.24.08 at 08:53

Hij heeft duidelijk zijn twijfels over dat ding :-) Grappig en schattig (voetjes).

#3 Thomas on 06.24.08 at 09:59

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin niet echt te vinden was om Noah in een emmer met water te zetten in plaats van een echt bad, maar ik ben ondertussen een overtuigd TummyTub fan :D

#4 okkie on 06.24.08 at 21:01

Foto’s in opdracht gemaakt? (zonder modelreleasecontract)

Kan niet wachten op foto’s van Noah met een camera.

#5 Thomas on 06.24.08 at 21:04

Foto’s getrokken op vraag van de organisatie van het evenement. Nadien bleek dat sommige van de ontwerpers met professionele modellen werkten. Er is dus momenteel nog wat verwarring.

Leave a Comment