De Strobist kits zijn binnen

Jeuj! Vanmorgen van Janick op het werk de bestelling van MPEX in ontvangst mogen nemen.  Vorige donderdag heb ik er twee Strobist Starving Student Wireless Kits (type SW1) besteld.  Vrijdag een mailtje van de mensen van MPEX gekregen met de prijs voor de verzending via UPS en vandaag lagen ze dus al op mijn bureau.  Van de States tot hier in een dikke 4 dagen.  Niet slecht zou ik zo zeggen!

Ik ben nog maar net terug van de laatste fotografieles voor dit jaar dus het is eigenlijk een beetje te laat om er nog mee te gaan experimenteren (en trouwens, de batterijen van de Vivitars zijn nog aan het opladen).  Maar morgen gaan we alles eens in elkaar steken en wat testshots maken.  Ik ben alvast benieuwd.  Nieuw speelgoed is altijd leuk.  Boys and their toys en zo.

0 comments ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment