Dag internet!

Allez hop, hier zijn we dan eindelijk. Na veel geprocrastineer (bestaat dat eigenlijk in het Nederlands?) is het er dan toch van gekomen: een blog enkel en alleen voor mijn fotografische exploten. Natuurlijk is het eerste jaar van de fotografieopleiding ondertussen zo goed als achter de rug. Ik ben er weer vroeg bij moet ik zeggen.

Soit, we kunnen daar natuurlijk lang over blijven neuten, maar we moeten vooruit. Hoe zit dat nu met die fotografiecursus? Wel, vorig weekend heb ik nog de laatste hand gelegd aan de opdrachten rond produktfotografie en bij het overlopen van de foto’s bleek het toch op niet teveel te trekken. Uiteindelijk dan maar besloten om er een stuk of drie van opnieuw te maken. De nodige dosis stress, lekker gezond en zo.

Nu is het afwachten tot we onze punten hebben. Ik vermoed wel dat ik zal geslaagd zijn (God forbid!), alleen heb ik geen idee met welke marge. We zullen we zien zeker? Na vanavond zal het ik in eerste instantie beginnen met de fotoarchieven van het afgelopen jaar uit te mesten en op Flickr te zetten. Nog iets waar ik naar volgend jaar toe wat vlugger aan mag beginnen. Goede voornemens meneer, ze bestaan nog.

3 comments ↓

#1 Peter Dedecker on 06.09.08 at 23:16

Ohla, een blog in het Nederlands?

#2 Thomas on 06.09.08 at 23:19

Goh ja, weet je, ik zie het fotografieverhaal niet echt buiten de landsgrenzen reiken. Dus heb ik maar beslist om het in het Nederlands te proberen. Misschien lukt het zo ook iets beter om nu en dan eens in te pikken op zaken die zich op andere Belgische blogs afspelen.

#3 okkie on 06.11.08 at 19:36

Nice!

Leave a Comment